Kur krijova këtë faqe, nuk e bëra me idenë që të ishte një hapësirë e bardhë, ku historitë do të jepnin vetëm ndikimin e parë të leximit të diçkaje të re dhe asgjë tjetër. Kjo është pikërisht ajo që nuk dua të bëj. Historia është ajo që informon breza të panumërt, u tregon atyre për të kaluarën, çfarë ndodhi kur lindi dielli dhe kur perëndoi dielli, kur hëna u ngrit në qiell dhe u fsheh pas maleve. Historia është një labirint në të cilin ka gëzim dhe trishtim, të qeshura dhe të qara, ka të vërtetë, trillime, fjalë për fjalë dhe fjala krijon fjalë. Historia tregon historinë dhe historia i tregohet botës. Sinqerisht, Edlir!
HISTORIA ime...
Kryefaqja

Kryefaqja

[vc_row full_width=”stretch_row_content” gap=”20″][vc_column][vc_column_text]

When I created this page, I didn’t do it with the idea of it being a white space, where stories would give just the first impact of reading something new and nothing else. This is exactly what I don’t wanna do. History is what informs countless generations, it tells them about the past, what happened when the sun rose and when the sun set, when the moon rose in the sky and hid behind the mountains. History is a labyrinth in which there is joy and sadness, laughter and crying, there is truth, fiction, word for word, and word creates word. History tells the story and history gives the world. Best regard, Edlir!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

 

[pt_view id=”45fcb9d1js”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]