HISTORIA ime...

Kur krijova këtë faqe, nuk e bëra me idenë që të ishte një hapësirë e bardhë, ku historitë do të jepnin vetëm ndikimin e parë të leximit të diçkaje të re dhe asgjë tjetër. Kjo është pikërisht ajo që nuk dua të bëj. Historia është ajo që informon breza të panumërt, u tregon atyre për të kaluarën, çfarë ndodhi kur lindi dielli dhe kur perëndoi dielli, kur hëna u ngrit në qiell dhe u fsheh pas maleve. Historia është një labirint në të cilin ka gëzim dhe trishtim, të qeshura dhe të qara, ka të vërtetë, trillime, fjalë për fjalë dhe fjala krijon fjalë. Historia tregon historinë dhe historia i tregohet botës. Sinqerisht, Edlir!
HISTORIA ime...

HISTORIA ime...

Kur krijova këtë faqe, nuk e bëra me idenë që të ishte një hapësirë e bardhë, ku historitë do të jepnin vetëm ndikimin e parë të leximit të diçkaje të re dhe asgjë tjetër. Kjo është pikërisht ajo që nuk dua të bëj. Historia është ajo që informon breza të panumërt, u tregon atyre për të kaluarën, çfarë ndodhi kur lindi dielli dhe kur perëndoi dielli, kur hëna u ngrit në qiell dhe u fsheh pas maleve. Historia është një labirint në të cilin ka gëzim dhe trishtim, të qeshura dhe të qara, ka të vërtetë, trillime, fjalë për fjalë dhe fjala krijon fjalë. Historia tregon historinë dhe historia i tregohet botës. Sinqerisht, Edlir!

Blog

Front Page

Front Page

Blog

22 vitet e Edlirit

Si ne shenje falenderimi per familjen time qe me mbeshteten gjithe jeten per kete qe jam, dhe absolutisht per miqte e mi, dua te tregoj... Read More "22 vitet e Edlirit"

Une dua dike tjeter …

(Rrefim i bazuar ne histori te vertete, kulmi i ngjarjes eshte zhvilluar dhe ka perfunduar ne Dhjetor te 2021, ka ardhur ne adresen Trego Historin... Read More "Une dua dike tjeter …"

Do you know what is love?

Jam ulur ne nje kafe te ngrohte, jo si ato kafet e Parist ne rrugicat e ngushta por nje kafe normale dhe tipike e qytetit... Read More "Do you know what is love?"

Nje balerin ne fshat

Sot jam 32 vjec, jetoj ne New York bashke me bashkeshorten dhe dy vajzat e mia, Ori dhe Hejzell. Prej vitesh, une dhe bashkeshortja ime... Read More "Nje balerin ne fshat"

Front Page

22 vitet e Edlirit

Si ne shenje falenderimi per familjen time qe me mbeshteten gjithe jeten... Read More "22 vitet e Edlirit"

Une dua dike tjeter …

(Rrefim i bazuar ne histori te vertete, kulmi i ngjarjes eshte zhvilluar... Read More "Une dua dike tjeter …"

Nje balerin ne fshat

Sot jam 32 vjec, jetoj ne New York bashke me bashkeshorten dhe... Read More "Nje balerin ne fshat"

Front Page

test1